Painomenetelminä mm. brodeeraus ja silkkipainatus

Olemme tekstiilipaino ja brodeeraamo, joka palvelee Helsingistä koko Suomeen

Tekstiilituotteiden painatuksen laadun ja kestävyyden takaamiseksi käytetään eri painomenetelmiä, painettavasta tuotteesta riippuen. Meillä Paitapainossa ovat käytössä brodeeraus ja silkkipainatus, joilla teemme tasokasta painojälkeä. 

Silkkipainatus

Yleisin ja useimmiten edullisin painomenetelmä on silkkipainatus. Silkkipainatusta käytetään pääasiallisesti t-paitojen ja collegepuseroiden painamiseen. Silkkipainatukseen käytetään plastisol- tai vesipohjaisia värejä.

 • Mitä suurempi kertaerä, sitä edullisempi yksikköhinta
 • 1-6 väriä

Siirtokuva

Siirtokuvamenetelmää käytetään lähinnä college- ja t-paitojen painamiseen. Siirtokuvamenetelmä mahdollistaa pienten yksityiskohtien ja värien käytön. Lisäetuna on mahdollisuus painaa ylimääräisiä kuvia jatkokäyttöä varten.

 • Siirtokuvatuotteet myös omista kuvista
 • Pelipaitojen numerot siirtokuvatekniikalla

Brodeeraukset

Brodeeraus, eli kirjailu, antaa huolitellun lopputuloksen. Menetelmässä logo tms. kirjaillaan suoraan tuotteeseen. Menetelmää käytetään lähinnä takkeihin, paitoihin, froteetuotteisiin sekä lippiksiin.

 • Mallin mukaiset brodeeraukset valitsemiisi tuotteisiin
 • 1-11 väriä

Kudottu merkki

Teemme myös kirjailtuja merkkejä. Kirjailtu merkki mahdollistaa pienten yksityiskohtien käytön. Merkkien etuna on, kuten siirtokuvamenetelmässä, niiden valmistaminen kerralla useampia kappaleita jatkokäyttöä ajatellen esim. paitojen, takkien, fleecejen, huppareiden, lippisten ym. tekoa varten vaikka yksi kerrallaan.

Sublimaatiotekniikka

Sublimaatiotekniikalla tarkoitetaan menetelmää, jossa esim. kankaalle / paidalle voidaan painaa useita värejä samalla kertaa. Sublimaatiotekniikka mahdollistaa hyvinkin yksityiskohtaiset painatukset ja värierottelut. Sublimaatiopainatuksen etu on siinä, että väri imeytyy suoraan tuotteeseen. Painojälki on ”silkkimäinen”, eikä tuotteeseen jää kumimaista pintaa. Voidaan käyttää myös vaaleisiin valmismalleihin esim. tekinen t-paita, pelipaita, pikee jne.

 • nimi- ja mainoslaput
 • tekniset paidat / pelipaidat
 • mukit logolla / omasta kuvasta
 • kannatusliput
 • viirit

Tulostepainatus

Tällä menetelmällä voidaan toteuttaa 1-4 väripainatukset esim. peliasuihin, tuuliasuihin, verkkareihin, takkeihin, reppuihin ym. Edullinen ja nopea menetelmä pieniinkin sarjoihin. Merkit leikataan muotoon ja kiinnitetään tuotteisiin lämpöprässäyksellä.

T-paita-tulostin

Tulostimella voidaan painaa kuvat suoraan tiedostosta esim. valokuva. Jälki on tarkka ja kuvapinta mukavan pehmeä. Muistuttaa perinteistä silkkipainojälkeä. Toimii hyvin tumalla ja vaalealla pohjalla. Painojälki kestää hyvin pesuja. Max. koko A 3. Ihanteellinen piensarjojen tekoon monivärisille kuville esim. bändipaidat.

Tutustu tuotteisiimme ja ota yhteyttä, jos haluat tilata brodeeraus- tai muun painotyön meiltä!

      Painotyöt ja brodeeraukset laadulla.